Károly herceg kiakadt Vilmosra és Katalinra az esküvőjük után, felháborította őt az ifjú pár viselkedése

Katalin hercegné és Vilmos herceg hosszú ideje vártak már arra, hogy oltár elé álljanak, a nagy nap pedig tökéletesre sikerült – Károly herceg azonban nem tudott osztozni az ifjú pár örömében, ugyanis nagyon megorrolt rájuk a viselkedésük miatt.

Helytelenítette, amit fia és menye csinált

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyszabású esküvőjére 2011. április 29-én, 11 órakor került sor a londoni Westminster apátságban, a ceremóniát pedig világszerte több millióan kísérték figyelemmel – a párral akkor madarat lehetett volna fogatni, hiszen már nagyon hosszú ideje vártak arra, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. És ahogy a nagykönyvben meg van írva, hamarosan sorra érkeztek a trónörökösök: György herceg 2013-ban, Sarolta hercegnő 2015-ben, a legkisebb gyermek, Lajos herceg pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. S noha a világraszóló esküvő után nagy volt az öröm, volt egy személy, aki mégsem tudott teljesen osztozni a boldogságban: Károly hercegnek a ceremónián még jó kedve volt, utána azonban nagyon megharagudott a friss házasokra. Részletek a galériában!

Károly herceg az esküvőn még nagyon boldognak tűnt, ám azóta kiderült, a valóság egy kicsit más volt – ezt állítja legalábbis Sally Bedell Smith írónő, aki könyvet írt a trón első számú örököséről.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család tagjainak rengeteg szabályt és protokollt kell betartaniuk a titulusuk miatt – ez alól természetesen Katalin hercegné sem kivétel, akinek még azt is megtiltják, hogy bizonyos szavakat használjon.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak