György tündéri becenevet adott Vilmosnak: ilyen édesen nevezi apját a kis herceg

Vilmos és György herceg között nagyon szoros apa-fia kötelék van, amit jól mutat az is, milyen cuki becenevet talált ki édesapjának a legkisebb trónörökös.

Ezzel is a szeretetét fejezi ki

Gyakran elfelejtjük, hogy a királyi család tagjai is egyszerű emberek, akik zárt ajtók mögött ugyanúgy viselkednek, mint bármely más hétköznapi család, éppen ezért természetesen ők is kedves beceneveket találtak ki egymásnak – például Fülöp herceg például „Cabbage-nek”, azaz káposztának hívta II. Erzsébetet, Katalin hercegné pedig „Lou Bug”-nak, azaz bogárkámnak szólítja legkisebb fiát, Lajost. Más rokonok is kiérdemeltek néhány különleges megnevezést, ez alól pedig Vilmos herceg sem kivétel, akire felesége zárt ajtók mögött általában „Baldyként” hivatkozik, ami a trónörökös kopaszodására utal, de György sem csak apaként szólítja meg, hanem egy jóval cukibb becenéven. Részletek a galériában!

Vilmosék legidősebb gyermeke, György két becenevet is kapott: az egyik a PG, ami a királyi státuszára utal, ugyanis a Prince George rövidítése, a másik pedig a Tips, melynek az angol teamárkához, a PG Tips-hez van köze.
Kattints a további képekért!

Mint minden párkapcsolatra, úgy Meghan Markle és Harry herceg házasságára is igaz, hogy a felek olykor aranyos becenevekkel illetik egymást.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.