Egyenesen a kamerába hazudtak: sztárok, akik nagyot lódítottak az otthonukkal kapcsolatban

Mindenki tudja, hogy a legnagyobb A-listás celebritások hatalmas luxusban élnek, azonban néhányan közülük kissé kiszínezték a valóságot a rajongóik előtt.

Végül fény derült az igazságra

Az MTV Cribs 2000-ben indult és 13 évadon át szórakoztatta a zenecsatorna nézőit. A produkció ikonikus formátummá vált, lényege pedig az volt, hogy a legnagyobb világsztárok bebocsátást engedtek otthonaikba a kameráknak, és megmutatták azokat a luxuskörülményeket (kacsalábon forgó paloták, több hektáros fenséges kertek, fényűző autóflották), amikben mindennapjaikat töltik. Polgárpukkasztásnak tökéletes volt, azonban természetesen a műsor kapcsán is igaz az a mondás, hogy nem minden arany, ami fénylik – ezt bizonyítja a tény, miszerint azóta több híresség is lebuktatta már saját magát. Fény derült arra, hogy nem a teljes, színtiszta igazságot prezentálták csodás otthonukkal kapcsolatban, hanem egyenesen a kamerába hazudtak; galériánkban most erről készítettünk összeállítást!

Mielőtt Ashley Tisdale körbe vezette otthonában a stábot, úgy döntött, kicsit átalakítja a berendezést: olyan könyvekkel töltötte fel az üres polcokat, amelyeket még soha nem olvasott. „Őszintén megmondom, ezeken a polcokon néhány napja még nem volt semmi. Elmentem a férjemmel egy könyvesboltba, és azt mondtam, hogy vennünk kell 400 könyvet” – osztotta meg a forgatáson a színésznő.
Kattints a további képekért!

A túlköltekezés korában néhány híresség azzal igyekszik példát mutatni, hogy bebizonyítja: akkor is élhetünk teljes értékű, boldog életet, ha nem szórjuk két kézzel a pénzt.

Leadfotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Forrás: toofab

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty