Világhírű sztárok bizarr hobbijai: ezt te sem gondoltad volna róluk

Mindenkinek szüksége van olykor egy kis kikapcsolódásra, s ez a legnagyobb sztárok esetében sincs máshogy. Talán nem is gondolnád, de akadnak köztük olyanok, akik igencsak furcsa hobbit választottak maguknak.

Sportolás, olvasás, kertészkedés, filmnézés – elsőre ezek a tevékenységek juthatnak eszünkbe, amikor arra gondolunk, kinek mi lehet a kedvenc hobbija. Persze ahány ember, annyi szükséglet létezik, így például vannak olyanok, akik extrém vagy kifejezetten rendhagyó elfoglaltsággal szeretnek színt vinni a szürke hétköznapokba. Talán nem állítunk valótlant azzal, hogy a hobbikra igenis szükség van, hiszen segítenek a kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életmód kialakításában – s éppúgy, mint bárkinél, ez a hírességek esetében is prioritást élvez. A sztárok mindennapjai a foglalkozásuk végett kifejezetten stresszes és zsúfolt tud lenni, így nem csoda, hogy ők is szeretnek egyedi módon kikapcsolódni, amikor épp nem dolgoznak – olvasható a Brightside összeállításában. Lássuk tehát, mely hírességeknek van a legmeglepőbb hobbijuk!

Johnny Depp talán az egyik legsokszínűbb színész Hollywoodban, hiszen számtalan karakterrel okozott már felejthetetlen pillanatokat – gondoljunk csak Ollókezű Edwardra, Jack Sparrowra vagy Willy Wonkara. Ám az egyik legváratlanabb „szerepét” pont a magánéletben ölti magára, ugyanis a színész nem túl férfias hobbit választott magának: megszállottan gyűjti a Barbie babákat. Akkor szokott rá a hobbira, amikor régebben babázott a kislányával, s miután Lily-Rose kinőtt a játékból, Depp részéről ugyanúgy megmaradt az érdeklődés. Ma már annyi Barbie babája van, hogy külön szobában kell tárolnia.
Kattints a további képekért!

Teniszlabda, papír, porcelánbaba – csak pár azon tárgyak közül, melyektől egyenesen retteg néhány világhírű sztár. Furcsa, nemigaz?

Leadfotó: 123rf

Oldalak