Sztárok

„Mariah, szeretlek” - Videón könyörög segítségért Mariah Carey haldokló nővére

Könnyfakasztó videóval üzent híres nővérének Mariah Carey haldokló nővére, Alison, aki csak úgy menekülhet meg, ha húga anyagilag hozzájárul a vagyonokat felemésztő kezeléseihez.

Videóval üzent haldokló testvére Mariah Carey-nek

Könnyfakasztó videóval üzent világhírű nővérének Mariah Carey haldokló nővére, akiről évekkel ezelőtt kiderült, hogy HIV-pozitív. A most 54 éves Alisont mielőbb meg kell műteni, két méregdrága operáció is életbevágóan fontos lenne. A súlyos beteg nő biztosítása azonban ezekre nem terjed ki, így élete Mariah-tól függ, akivel már 1994 óta nem tartják a kapcsolatot. Akkor ugyanis valamin annyira összevesztek, hogy többé látni sem akarták egymást.

"Mariah, szeretlek és borzasztó nagy szükségem van a segítségedre. Kérlek, ne hagyj el!" - ismételgeti Alison a videóban könnyes szemmel.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...