Sztárok

Kitálalt David Beckham állítólagos szeretője - Victoria 20 év után reagált a megcsalási botrányra

Az egykori sztárfocista még a kétezres évek elején került meglehetősen zsenáns helyzetbe: a bulvárlapok akkor azt híresztelték róla, hogy a személyi asszisztensével csalja a feleségét. Húsz év után ismét a figyelem középpontjába került a régi história.

Tényleg megcsalta volna Victoriát?

A Netflix négy részből álló dokumentumsorozatot készített David Beckhamről, minden idők egyik legnagyobb hatású labdarúgójáról, aki napjainkban inkább üzletemberként ismert. A dokuszéria feleleveníti az egykori focista magánéletének legviharosabb időszakát is. 2004-ben ugyanis híre ment, hogy a világsztár titokban megcsalja feleségét, Victoria Beckhamet, méghozzá Rebecca Loosszal, aki akkoriban a személyi asszisztense volt. Ebben az időben Beckham a Real Madrid együttesében rúgta a bőrt, és ideje jelentős részét a spanyol fővárosban töltötte, míg Victoria otthon maradt a gyerekekkel. Miután Davidet és Rebeccát együtt kapták lencsevégre egy éjszakai klubban, rögtön elindultak a találgatások.

Beckham határozottan tagadta a vádakat, Rebecca azonban a nyilvánosság elé tárta kettejük történetét. Azt állította, hogy a labdarúgó csodálatos és érzékeny szerető, és fantasztikus köztük a kémia.
Kattints a további képekért!

A TMZ információi szerint a válókeresetet az iráni modell nyújtotta be, "kibékíthetetlen ellentétek"-re hivatkozva.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.