Veiszer Alinda: Sem a lektűrt, sem a bulvárt nem szeretem - Videó

Nézz be a népszerű tévés-újságíró könyvespolcára, aki azt is elárulja, mi az a minőség, amiből nem hajlandó lejjebb adni sem tartalomgyártóként, sem fogyasztóként.

Mutasd a könyvespolcod! - Szabados Áginak

Mutasd a könyvespolcod! Egy műsor, ahol Szabados Ági ismert emberekhez látogat el, hogy szemügyre vegye a könyvespolcukat. Beszélget velük az olvasásról, a könyveikhez fűződő emlékekről, élményekről és persze meglesi, hogyan bánnak a könyveikkel. Minden vasárnap új beszélgetős videók, melyeket a Szabados Ági Youtube csatornáján való megjelenésüket követően nálunk, a Femcafén futó vlogjában nézhetitek meg először! Írók, színészek, zenészek, bloggerek, a közélet ismert szereplői engednek betekintést a könyvespolcukba – és persze a lelkükbe. Hiszen Ági úgy tartja, a könyvespolc sokat elárul az Olvasó lelkéről, kövessétek őket hétről hétre velünk.

Mutasd a könyvespolcod! - Veiszer Alinda

A mai epizódban Veiszer Alinda televíziós riporter, műsorvezető mutatja meg nekem hatalmas könyvespolcát. Beszél nagymamája örökségéről, amiben véletlenszerűen bukkant rá egy régóta keresett könyvre, elárulja, milyen olvasmányokat gyűjt arra az időre, ha kislánya nagyobb lesz, de arra is fény derül, hogy milyen „dedikációs háborút” vívtak Grecsó Krisztiánnal.

A műsorban bemutatott könyvek:

  • Colette: Kóborélet és más kisregények
  • Gyurkovics Tamás: Mengele bőröndje, Migrén
  • Grecsó Krisztián: Vera
  • Burger Barna (fotóművész) fotósorozata
Leadfotó: facebook.com/veiszeralinda

Oldalak