Vastag Tamás szíve egy bizonyos nőért dobog!

Hihetetlenül szerencsések a Vastag testvérek szülei, akik három nagyszerű fiút is felneveltek már. A srácok természetesen nem is győzik meghálálni a sok gondoskodást, amit életük folyamán kaptak. Édesanyjukkal a mai napig nagyon szoros a kapcsolatuk.

"A bátyám, Csabi körülbelül tíz éve, én pedig két éve költöztem el otthonról, és a harmadik testvérünk, Balázs is kirepült már a szülői házból. Még sincs olyan nap, hogy ne hívnánk fel az édesanyánkat. Mi mindig nagyon kötődtünk egymáshoz, ma sem tudnánk úgy nyugovóra térni, hogy nem beszéltünk anyuval nem hallottuk a hangját" – vallotta be a legfiatalabb testvér, Vastag Tomi.

Bár a fiúk több száz kilométerre laknak a szülői háztól, sohasem feledkeznek el beszámolni arról édesanyjuknak, hogy éppen merre járnak, vagy mit csinálnak. Nagyon jól tudják, hogy a szüleik mennyire aggódnak értük, ezért olykor hajnalban is küldenek egy-egy sms-t, hogy rendben hazaértek-e az aznapi fellépésről.

A srácok azt mondják, szerintük ez egyáltalán nem ciki, azt valószínűleg sokkal jobban szégyellnék, ha elhanyagolnák a családjukat. Számukra mindig is sokat jelentett a szülői ház, ahova bármikor hazamehettek, és még mindig nagyon jól esik nekik, hogy figyelnek rájuk. Vastag Csaba nemrég azt is elismerete, hogy manapság is édesanyjától tanult házi praktikákkal óvja hangját.

A legidősebb testvér, Balázs is kiveszi a részét a fiúk felvigyázásában, egy korábbi interjú alkalmával például azt is elmesélte, hogyan szokott segíteni bajba jutott öccsén: „Az rendszeres, hogy Csabi egy este több helyen lép fel, sokáig tart a buli, iszik, az is, aki vitte, vagy lerobban a kocsija, és felhív. Na, ilyenkor pizsamában megyek érte.”

Fotó: vastagcsaba.blogger.hu

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!