Óriási átváltozáson ment keresztül Vastag Tamás: 17 kilótól szabadult meg az énekes, most az édesanyjának segít

Vastag Tamás számára a családja a legfontosabb. S ugyan most már ő maga is családapaként éli a mindennapjait, édesanyjával mind a mai napig ugyanolyan szoros a kapcsolata, mint gyerekkorában.

Jóban-rosszban összetartanak

Vastag Tamás az X-Faktor tehetségkutatóban tűnt fel több mit tíz évvel ezelőtt testvérével, Vastag Csabával, azóta pedig mindketten hosszú utat jártak be. Tamás mostanra kétgyermekes apuka lett, és családja mellett Sopron-Győr és Budapest között ingázik, hogy színházi munkáit és családi életet is egyensúlyban tudja tartani. Magánéletéről azonban csak ritkán beszél a nyilvánosság előtt, nemrég azonban kivételt tett, és az édesanyjáról, valamint a kettejük közti kapcsolatról is megosztott néhány részletet. A Vastag család legendásan összetartó, Tamás és Márta néni viszonya pedig különösen szoros: teljesen érthető módon a legkisebb fiú nagyon félti édesanyját, aki jelenleg számos betegsége miatt is veszélyeztetett, ráadásul még némi súlyfelesleget is magára szedett. Tamás nemrég 17 kilótól szabadult meg, és most úgy döntött, hogy Márta néninek is segít a karantén alatt felszaladt kilók leadásában. További részletek a galériában!

„Azt hiszem, az elmúlt két évben nem én voltam egyedül az. aki sorozatnézéssel és chipsevéssel, valamint a pandémia kezdetén felvásárolt konzervek elpusztításával töltöttem az időmet. Az emberek nagy részére rárakódott a karantén alatt némi plusz, ez történt anyukámmal is. Szeretnék segíteni neki ettől megszabadulni, hiszen mindannyian egészségesebbek és magabiztosabbak vagyunk súlyfelesleg nélkül. Nekem tavaly egy tudományos formulának köszönhetően nem pusztán pár kilót, hanem 17-et sikerült leadnom. A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami jelentősebb mozgás nélkül is kifejti a hatását és képes blokkolni az éhségközpontot is. A kúra rendbe tette az anyagcserémet, ebben segít az a vákuumrost, ami szívóhatást képes a szervezetben előidézni. Úgy gondolom, ezzel a módszerrel anyunak is sikerül leadni pár kilót, pláne, hogy a felesleg nagyon is zavarja” – kezdte Vastag Tamás, akitől édesanyja vette át a szót.
Kattints a további képekért!

Vastag Csabának közel egy éve nincs partnere, és sokan találgatják, vajon eddig miért nem állapodott meg. A 38 éves énekes most őszintén elárulta, hogyan viszonyul a gyermekvállalás kérdéséhez.

Leadfotó: Facebook/ Vastag Tamás hivatalos oldala

Oldalak