Sztárok

Kárpáti Rebeka részleteket árult el a szerelmi életéről: ezért nem működtek korábban a párkapcsolatai

Sokan azt gondolhatják, hogy milyen könnyű dolga lehet Kárpáti Rebekának, hiszen feltűnően csinos, sikeres, édesapja ismert színész. Rebeka azonban nemrég bevallotta: ő valójában mindenért megharcolt az életében, és semmit nem kapott készen.

Nem mindig úgy alakultak a kapcsolatai, ahogyan szerette volna

Kárpáti Rebeka hazánk egyik legnépszerűbb influencere: a neve 2013-ban lett széles körben ismert, miután elnyerte a Miss Universe Hungary címet, ezt követően pedig közel egy hónapot töltött a Miss Universe Világversenyen, Moszkvában. Mostanra több mint 200 ezer főt számláló Instagram követőtáborra, jobbnál jobb együttműködésekre és fénysebeséggel száguldó karrierre lehet büszke. Magánélete azonban kevésbé alakult szerencsésen az utóbbi időben: mint megírtuk, Rebeka és kedvese, Frohner Ferenc kapcsolata két év után zátonyra futott, s bár jó viszonyban váltak el egymástól, természetesen mindkettőjüket megviselte a helyzet. A modell azóta igyekszik önmagára és a munkára összpontosítani, s továbbra is kendőzetlen őszinteséggel számol be a követőinek a nehéz időszakairól, a sikereiről és a legmélyebb érzéseiről – sőt, még attól sem riad vissza, hogy ország-világ előtt felvállalja a smink és filter nélküli, természetes arcát. Nemrég ugyanezzel a mentalitással és szókimondással mesélt a múltja legintimebb részleteiről, valamint arról, milyen út vezetett pontosan odáig, ahol most van. Részleteket a galériában!

Kárpáti Rebeka igyekszik sportos életet élni, nemrégiben a futás is az élete részévé vált. Palik Lászlónak is futás közben mesélt arról, hogy régebben nem tudott volna interjút adni kocogás közben, sőt futni sem tudott.
Kattints a további képekért!

Mindenkit váratlanul ért Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc szakítása, hiszen nemrég még szerelmesen láthattuk őket a Nyerő Páros nyáron felvett adásaiban. Sajnos időközben valami elromlott, az influencer és a sztárfodrász pedig a szakítás mellett döntött.

Leadfotó: Instagram/ rebekarpati

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.