Sztárok

Gólyahír! Gyermeket vár Rogán Cecília

Az Instagram felületén tudatta követőivel, hogy áldott állapotban van.

Harmadik gyermekét hordja a szíve alatt

Örömteli hírt jelentett be az Instagramon a közismert üzletasszony, Rogán Cecília: első közös gyermeküket várják második férjével, Szendrei Dániel teniszedzővel. A híresség egy sokat sejtető fényképpel adta követői tudtára, hogy áldott állapotban van: a felvételen egyre gömbölyödő terhespocakját is megmutatta. Rogán Cecília posztját élénk érdeklődés övezi az Instagramon, rövid idő alatt számos lájkot kapott, a kismamának pedig többek között Sarka Kata és Debreczeni Zita is gratulált.

Az üzletasszony, aki 2020-ban fogadott örök hűséget Szendrei Dánielnek, immáron harmadszor lesz édesanya. Eddig két gyermeke született: Dániel 2009-ben, Áron pedig 2012-ben jött a világra.

Gratulálunk a kismamának!

A közismert magyar rapper kislánya, Lili 2020-ban jött a világra. L.L. Junior büszkén mutatta meg közösségi oldalán a gyermeket, aki szemmel láthatóan édesanyja, Körtvélyessy Kinga vonásait örökölte.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vastag Csaba és kedvese, Evelin hivatalosan is összekötötték életüket. Az énekes már a családalapításon gondolkodik.
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.