Vastag Csaba szakításáról mesélt, velük osztja meg most lakását

Az énekes nem csupán arról mesélt, kivel osztja meg éppen lakását, de arról is, pontosan hogyan képzeli el a családban ellátott szerepek leosztását a férfiak és a nők között.

Ez a leghosszabb idő, amit egyedül tölt

Vastag Csaba új dallal jelentkezett nőnapon, ennek apropóján készített vele interjút a Blikk. A sztár nemcsak karrierjéről, de magánéletéről is mesélt.

"Nem voltam ennyire egyedül már nagyon-nagyon régen, és bármennyire is nehéz, vagy furcsa, ennek meg kellett történnie valamikor. Ha belegondolunk abba, hogy tizenhét éves korom óta volt barátnőm és mindig valakivel voltam, akkor most ez a leghosszabb idő, amióta egyedül élek. Tartós, hosszú kapcsolatban jó vagyok, értek hozzá szerintem” – nyilatkozta Vastag Csaba, aki azt is elárulta, jelenleg nincs nő az életében, csupán négy macskával osztja meg lakását.

„Én abban hiszek, hogy érdemes mindent megbeszélni. Van az a mondás, hogy nem érdemes úgy lefeküdni este, hogy nincsen minden megbeszélve és ezt lehet, hogy sokat hallottuk már, sőt nehéz is betartani akkor, amikor álmosak és fáradtak vagyunk, de van értelme, mert meghálálja magát. Szerintem ez a hosszú és boldog párkapcsolat titka”. Az énekes hozzátette, vannak olyan dolgok, amelyeket egyáltalán nem tud tolerálni. Ilyen péládul, ha egy nő nem csavarja rá a kupakot az üdítő flakonjára, vagy ha nem teszi el a kávés bögrét.

Vastag Csaba azt is elmondta, szerinte mi a nők legfontosabb feladata!

Oldalak

  • 1
  • 2