Vastag Csaba hamarosan műsorvezetőként tündököl a képernyőkön

Az első X-Faktor és a legutóbbi Szombat esti láz verseny győztese most műsorvezetőként áll a kamerák elé: Istenes Bence távollétében Vastag Csaba lesz a Péntektől péntekig házigazdája.

Csaba esete a szövegkiemelő tollal

"Soha nem próbáltam ki magam ebben a szerepben, ezért is különösen megtisztelő a felkérés. A tánclépések helyett most a hangsúlyozást gyakoroltam sokat. Tudom, hogy gyorsan beszélek, de azt is tudom, hogy miért: rájöttem, hogy mennyi mondanivalója van az embernek és milyen kevés az ideje."

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Csaba elárulta, hogy kisgyermekként tévébemondónak is készült, leginkább azért, mert a híreket így korábban megtudhatja, mint a nézők. "Főleg, ha azok jó hírek" – tette hozzá nevetve. "A Péntektől péntekig érdekes és vicces témákkal foglalkozik, hétről hétre összesítve az eseményeket. Olyan, mint a szövegkiemelő filctoll: megjelöljük azt, amit nem akarunk elfelejteni. Számomra ez a műsor pont ilyen."

Arra a kérdésre, hogy őt helyettesíti-e valaki a munkájában, Csaba elmondta: "nincs ilyen személy, hiszen a lemezemen dolgozom és sokat koncertezünk. De egyszer szívesen elhívnám Bencét, hogy egy fellépésemen helyettesítsen."

Fotók: rtalent.hu

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle