Sztárok

Vastag Csaba elárulta: ezért nincs még gyereke

Vastag Csabának közel egy éve nincs partnere, és sokan találgatják, vajon eddig miért nem állapodott meg. A 38 éves énekes most őszintén elárulta, hogyan viszonyul a gyermekvállalás kérdéséhez.

Tavaly óta szingli

A Fonogram-díjas magyar énekes az X-Faktor legelső, 2010-es évadában tűnt fel testvérével, Vastag Tamással együtt: azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe, s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét. Nagy Feró mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, az utolsó pillanatokban pedig Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt. Bár Csabának a tehetségkutató hozta el az igazi, országos ismertséget, már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, valamint musicalekben. A műsor után fénysebességgel indult be a karrierje, népszerűsége pedig az évek során egyre nagyobb mértéket öltött, magánélete azonban nem alakult teljesen sikeresen az utóbbi időben. A fél ország azt találgatja, vajon miért nem alapított eddig családot a közel 40 éves híresség. Csaba egy interjú keretein belül most választ adott erre a kérdésre: a részletekért kattints a galériánkra!

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, tavaly decemberben öt együtt töltött év után Csaba szakított Görgényi Fruzsinával, a Barátok közt egykori sztárjával. Úgy hírlik, kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert mindketten más terveket szövögettek a jövőre nézve: a színésznő szeretett volna gyermeket, az énekes azonban nem.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor egykori győztesét különleges díjjal jutalmazták. Az énekes élete komoly mérföldkőhöz érkezett: további részleteket a galériánkban találsz!

Leadfotó: YouTube/ Tatár Csilla

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...