Sztárok

Vastag Csaba elárulta: ezért nincs még gyereke

Vastag Csabának közel egy éve nincs partnere, és sokan találgatják, vajon eddig miért nem állapodott meg. A 38 éves énekes most őszintén elárulta, hogyan viszonyul a gyermekvállalás kérdéséhez.

Tavaly óta szingli

A Fonogram-díjas magyar énekes az X-Faktor legelső, 2010-es évadában tűnt fel testvérével, Vastag Tamással együtt: azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe, s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét. Nagy Feró mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, az utolsó pillanatokban pedig Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt. Bár Csabának a tehetségkutató hozta el az igazi, országos ismertséget, már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, valamint musicalekben. A műsor után fénysebességgel indult be a karrierje, népszerűsége pedig az évek során egyre nagyobb mértéket öltött, magánélete azonban nem alakult teljesen sikeresen az utóbbi időben. A fél ország azt találgatja, vajon miért nem alapított eddig családot a közel 40 éves híresség. Csaba egy interjú keretein belül most választ adott erre a kérdésre: a részletekért kattints a galériánkra!

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, tavaly decemberben öt együtt töltött év után Csaba szakított Görgényi Fruzsinával, a Barátok közt egykori sztárjával. Úgy hírlik, kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert mindketten más terveket szövögettek a jövőre nézve: a színésznő szeretett volna gyermeket, az énekes azonban nem.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor egykori győztesét különleges díjjal jutalmazták. Az énekes élete komoly mérföldkőhöz érkezett: további részleteket a galériánkban találsz!

Leadfotó: YouTube/ Tatár Csilla

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.