Gyermeket vár Rihanna? Az énekesnő reagált a várandósságáról szóló hírekre

A szemfüles rajongók nemrég kiszúrták, hogy gyanúsan kerekedik Rihanna hasa. A popsztár nem tudott elmenni szó nélkül a terhességéről szóló hírek mellett, és már meg is fogalmazta a válaszát.

Kisbabát hord a szíve alatt?

A kilenceres Grammy-díjas énekesnőnél nem először fordul elő, hogy állítólagos terhességéről suttognak a rajongók, pedig egy 2019-es interjú kapcsán már leszögezte, hogy egyelőre nem foglalkoztatja a gyermekvállalás kérdése. Most még a karrierjére, a koncertezésre és a turnékra szeretne összpontosítani, no meg a Fenty Beauty, valamint a Savage X Fenty névvel fémjelzett luxusmárkáira – a gyönyörű popdíva úgy gondolja, a természetre bízza, mikor váljon édesanyává. Ráadásul mindeközben szépen zajlik az élete: nemrég például hatalmas megtiszteltetés érte, ő lett ugyanis szülőhazája, Barbados 11. Nemzeti Hőse, a rangos elismerést pedig egyenesen a miniszterelnöktől vehette át. Rihanna az eseményre egy mutatós, testre simuló, narancssárga estélyiben érkezett, mely azonnal a képernyőre szegezte a rajongók tekintetét – no nem azért, mert nem állt volna jól neki, hanem mert sokan látni vélték a tapadós ruhaköltemény alatt a gyanúsan gömbölyödő hasát…

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?