"Nem tolonganak a férfiak" - Várkonyi Andrea magánéletéről vallott

A műsorvezető még mindig gyászidőszakban van.

Szakítás

2018 októberében robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 évig tartó kapcsolat után szakított egymással. Azóta többször lehetett olvasni arról, hogy a csinos műsorvezető még nem dolgozta fel a különválást, és a jelek szerint jelenleg is tart nála a "gyászidőszak". Most a Blikknek beszélt a magánéletéről és arról, miként igyekeznek megosztani lányuk, Nóri nevelését a rádióssal. "Nórinak szüksége van állandóságra, amit az apjával igyekszünk megteremteni. Az egyik hétvégén velem van, a következőn Gáborral. Bizonyos napok is be vannak osztva, amit ritkán rúgunk fel, hiszen Nóri lelkileg is rákészül, amikor az apjához megy. Előfordul persze, hogy Gábornak, vagy nekem közbejön valamit, de mindkettőnk nevében mondhatom, hogy először mindig egymáshoz fordulunk segítségért" - árulta el a lapnak.

Magánélet

Andrea azt is hozzátette, hogy mióta szakítottak Gáborral, nem jött neki újabb kapcsolat, ennek egyrészt érthető módon lelki okai is vannak, illetve bevallotta, hogy a férfiak sem különösen környékezik meg. "Nem tagadom, hiányzik egy társ. De vagyok annyira érett, és tapasztalt, hogy nem kezdek senkivel csak azért, hogy legyen valakim. Azon kívül az előző kapcsolatomban hiába kezdeményeztem én a szakítást, és telt el azóta egy év, még tart egyfajta gyászidőszak. Mondjuk nem is tolonganak a férfiak az ajtóm előtt..." - fogalmazott.

A műsorvezető úgy gondolja, a pasik tartanak tőle, hiszen gyönyörű, okos és határozott egyénisége miatt ijesztő lehet az ellenkező nem számára. Andrea ugyanakkor azt mondja, semmi okuk az aggodalomra, és öt perc alatt megváltozik róla a férfiak véleménye, amint elkezdenek vele beszélgetni.

Leadfotó: Facebook/avarkonyia

Oldalak

Szólj hozzá Te is!