Cooky felkavaró kijelentést tett az apás szülésről

Véleménye sokakat megbotránkoztathat.

Apás szülés

Sokszor érdekes látni és olvasni, hogy egy-egy megosztó témában miként vélekednek a magyar hírességek. Legutóbb az apás szülés kapcsán a népszerű rádiós, Cooky érdekes kijelentést tett a csütörtöki Reggeliben, véleményével pedig sokan valószínűleg nem értenek egyet. A műsorban a sztár többek között beszélt második babájuk érkezéséről is, akit augusztusra várnak, a születés apropóján pedig kihangsúlyozta, szerinte teljességgel elfogadhatatlan, ha egy férfi nincs bent a párjával a szülőszobán, ezek ugyanis rendkívül fontos pillanatok az életben.

A Bors megkereste a műsorvezetőt, aki határozottan reagált, és abszolút kiállt az elhangzottak mellett. "Sajnálom, ha ez nem tetszik az embereknek, de igenis úgy gondolom, hogy gusztustalan, ha valaki férfiként nem akar, és meg sem próbál benn lenni a szülőszobán. Én sem voltam és vagyok alkalmas, hogy végignézzek egy ilyet, mégis Debi szenvedése felülírt mindent, és mellette voltam, amikor Kevin született, a kislányomnál is ott leszek" - nyilatkozta a lapnak.

Igyekezet

"Csak azt akartam ezzel mondani, hogy legalább próbálja meg mindenki! Nyilván akinek fóbiája van, vagy azt érzi, hogy rosszul van, annak nem kell ott lennie. Üljön kinn a folyóson vagy a kórház előtt, csak ne legyen messze a párjától. Én is ezt tettem volna, ha azt érzem, kapkodom a levegőt és ájuldozom. Az elfogadhatatlan számomra az, ha valaki mindezt meg sem próbálja, és inkább bulizik, miközben a párja bent vajúdik" - tette hozzá kihangsúlyozva, hogy az igyekezet a lényeg, és hogy támogassák a férfiak a párjukat.

Megvan a név

Egyébként Cooky és szerelme, Debóra korábban már azt is elmondták, hogy hívják majd a kicsit, aki kislány lesz és gyönyörű nevet kap: Lanának keresztelik. A páros nem lehetne ennél boldogabb, ráadásul Valentin napi eljegyzésük után csak még idilibb lett a család élete, a tökéletes összhanghoz már csak a második baba hiányzik.

Az újdonsült édesanya a baba nevét és nemét is elárulta.

Leadfotó: Facebook/CookyDJ

Oldalak

Szólj hozzá Te is!