Változás történt a VOLT Fesztivál programjában – Az egyik sztárfellépő lemondta a koncertet

Nem lép fel a VOLT Fesztivál színpadán Yungblud.

Yungblud beteget jelentett

A VOLT fesztivál Telekom Nagyszínpadának egyik – csütörtökre várt – nemzetközi sztárja, Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét, így változik a színpad aznapi programja.

VOLT Fesztivál Sopron Yungblud fellépés betegség lemondás színpad Nagyszínpad Telekom Magyarország 2022 június

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

„Elég pocsékul éreztem már magam az európai turné vége óta, végül orvoshoz fordultam”

– írja Yungblud, akit a doktor torokgyulladás miatt három napos hallgatásra kötelezett. „Teljesen ki vagyok bukva, hogy emiatt nem tudok fellépni a VOLTon” – tette hozzá az ifjú énekes, bár nagyon várta, hogy itt indíthassa a fesztiválszezont.

A fesztivál szervezőinek az utolsó pillanatban tehát át kellett alakítani a Telekom Nagyszínpad csütörtöki programját. Dzsúdló kezd, ahogy ez eredetileg is volt, utána a Punnany Massif lép be a programsorba, majd a Follow The Flow koncertezik az esti sztár, a Bring Me the Horizon előtt. Az így megváltozott Beko színpad programját pedig a soproni kötődésű Moby Dick egészíti ki – írja közleményében a VOLT Fesztivál.

Szomorú hírt közölt Instagram-oldalán Marics Peti. Több fellépését is le kellett mondani a népszerű énekesnek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?