Való Világ 5 - Új szabályok és kiélezettebb küzdelem

Ősztől újra a lét a tét az RTL Klub képernyőjén, ami sok új izgalmat tartogat mind a játékosok, mind a nézők számára.

Alig ért véget a ValóVilág 4. szériája és máris elkezdődött az 5. rész szereplőválogatása, ahol rekordot döntött a merész jelentkezők száma. A népszerű valóság show, ami hónapokig vezette a nézettségi toplistát, rengeteg újdonsággal rukkol elő.

A szeptember 12-én startoló ValóVilág 5 az "Aréna" alcímet kapta, amivel arra utalnak, hogy ez a széria más lesz, mint amit eddig megszokhattunk. A küzdelem sokkal kiélezettebbnek  és komolyabbnak ígérkezik. Ezen kívül a műsor készítői a leghosszabb ValóVilágot és a legtöbb beköltöző lakót ígérik, hiszen a beszavazóshow-k alkalmával több kategóriába sorolják a jelölteket, mint eddig.

A műsor sajtósa, Dobsi Adrienn elmondta, hogy az augusztusra tervezett kezdést azért halasztják el pár héttel, mert komoly átépítéseket hajtanak végre a villa területén. A luxusbörtön belső tere is nagy változáson megy keresztül, hiszen az eddig megszokott vidám színek helyett most a sötét, szürkés árnyalatok fognak dominálni a villa falai között. Ezen kívül hűen a műsor alcíméhez egy arénát is felhúznak a lakórész mellé, aminek különleges szerepe lesz a játék folyamán.

„Emellett számos szabályt megváltoztattunk, hogy még jobban kiélezzük a konfliktusokat és a taktikázást” – tette hozzá Dobsi Adrienn, aki azt is elárulta, hogy már csak 70 jelentkező maradt a szereplőválogatásokon kiválasztottak közül, akik egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy a villa falai között megmérettessék magukat.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.