Vadon Jani kínos ajándékot hagyott Bochkor Gáboréknak a távozása előtt

A rajongók továbbra is szomorúak, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 csapatából.

Bochkor Gáborék is elköszöntek tőle

Vadon Jani 2009 óta dolgozott együtt Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel, és lett az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője. Anno sok éven át együtt vezették a reggeli rádióműsort még Pirítós címmel a Danubiuson. Annak megszűnése után Class FM-en kaptak műsort, és Morning Show címmel folytatódott a projekt.

Később a trió a Rádió 1-en Balázsék címmel folytatta tovább, de Vadon Janinak ez lesz az utolsó éve.

A bejelentés sokkolta a hallgatókat és a kollégáit is, akik közül sokan nem számítottak erre a fordulatra, de Sebestyén Balázsék barátként azért már tudták, hogy mi fog következni.

Vadon Jani bejelentésére még Bochkor Gáborék is felkapták a fejüket, de hogy mit üzentek, az a galériánkból kiderül.

Vadon Jani elmondta, hogy nem volt könnyű döntés, de úgy érezte, hogy változásra van szüksége. Azt is hozzátette, hogy nem haragszik senkire, és nagyon hálás a rádióért, a műsorért és a csapattagokért.
Kattints a további képekért!

Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.