Vadon Jani a távozása előtt túl messzire ment, súlyos büntetést kapott a Rádió 1

A Médiatanács szerint Vadon Jani, Sebestyén Balázs, és Rákóczi Feri hármasa elég merészen hozták elő ezt a témát.

Röpködtek a szexuális utalások

Szomorúak lehetnek a rajongók, mivel Vadon Jani ugyebár nem olyan rég jelentette be, hogy távozik a Rádió 1 csapatából. Sebestyén Balázs is úgy van vele, hogy gyakorlatilag egy családtagot veszítenek el, mivel 2009 óta dolgoztak együtt, olykor ugye még a tévében is.

Vadon Jani egyszerűen új kihívásokra vágyik, és bár ezt nem jelentette ki, de előfordulhat, hogy már a koránkelésből is elege van.

A bejelentésekor hozzátette, hogy hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, szóval valószínűleg ugyanúgy barátok lesznek, akárcsak eddig.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani triója azért még utóbbi távozása előtt összehozott egy szép büntetést a Rádió 1-nek. A galériánkból kiderül, hogy mi történt!

Már eldőlt, hogy Sebestyén Balázsék Rádió 1-en futó reggeli műsora szeptember 19-én túl messzire ment. Médiatanács szerint ebben közvetlen szexuális utalásokat tettek, miközben az OnlyFans is szóba került.
Kattints a további képekért!

Vadon Janinak azért úgy tűnik, vannak kikötései, hogy ki nem ülhet be a helyére.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.