Sztárok

Felesége elvesztéséről vallott a Jóban Rosszban sztárja: Bozsó Péter először törte meg a csendet Urbán Andrea tragikus halála óta

Urbán Andrea hosszas betegség után 2021. július 8-án hunyt el, nemsokkal 49. születésnapja előtt – férje és közös gyermekük a mai napig fájó szívvel gondolnak a színésznő elvesztésére, Bozsó Péter most azonban megtörte a csendet, és őszintén vallott arról, hogyan viseli a máig tartó gyászt.

Túl fiatalon távozott az élők sorából

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a szinkronhangként is elismert színésznő, Urbán Andrea tragikusan fiatalon, mindössze 48 évesen hunyt el 2021 nyarán – a hírről ekképpen számolt be Facebook-oldalán a Szinkronjunkie nevű blog: „Megrendülve olvastuk a hírt, hogy életének 49. évében elhunyt Urbán Andrea. Többször szinkronizálta Tori Spellinget, Dina Meyert, valamint Vanessa Paradist. Személyes kedvencünk a Las Vegas című sorozat volt, amelyet férjével, Bozsó Péterrel, valamint többek között Vass Gáborral és Vári Attilával készítettek. Őszinte részvétünk a családnak! Isten nyugosztalja”. Urbán Andrea és a Jóban Rosszban népszerű színésze, Bozsó Péter még a Nemzeti Színiakadémián ismerkedtek meg, 1996-ban pedig össze is kötötték az életüket. 2009-ben megszületett első és egyetlen közös gyermekük, Barnabás, aki ma már 13 éves kamaszfiú, és édesapjához hasonlóan ő is küzd még a fájdalommal, amit Andrea halála okozott a családnak. A Jóban Rosszban Szlávik Jenője, Péter most őszintén mesélt a Blikknek arról, hogy érzi magát jelenleg, egy évvel szeretett neje halála óta: a színész elárulta, hogy még csak most érzi azt, hogy kezd kilábalni a gyászból, és képes beszélni a történtekről.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok