Újabb világsztár Budapesten – Nem akárki botlott bele, közös képet is készítettek

A népszerű színész szinte teljesen elvegyült, és miután felismerte őt a magyar híresség az is kiderült, hogy rendkívül közvetlen ember.

Világsztárok Budapesten

Magyarország már régóta a filmgyártás egyik legfontosabb európai központja, a világ számos részéről érkeznek hozzánk a kisebb-nagyobb stábok, hogy magyar stúdiókban, hazai szakemberekkel készítsék el a filmjeiket.

Mostanában leginkább a Borderlands című videojáték-adaptáció miatt itt tartózkodó sztárokról hallani, hiszen a film miatt például a hazánkba látogatott a magyar gyökerekkel rendelkező Jamie Lee Curtis. A 62 éves színésznő édesapja, Tony Curtis magyar kivándorlók gyermekeként született, apja Mátészalkáról származott. Lee Curtis maga is ellátogatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településre, ahol apja személyes relikviáiból rendeztek be kiállítást, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek.

Jamie Lee Curtis több képet is megosztott itt tartózkodása alatt, de a kollégái is sokat posztolnak Magyarországról, Kevin Hartról például tudvalevő, hogy a Parlament környékén szeret futni, és a családja is elkísérte a forgatásra. Bár a szintén ezen a filmen dolgozó Cate Blanchett eddig nem jelentkezett be a magyar fővárosból, nemrég kiderült, hogy csapatával együtt készíttetett tetoválást, egy világszinten elismert hazai tetoválóművész szalonjában.

De elég is a Borderlandsből, most ugyanis egy másik nálunk forgó film sztárjába botlott bele egy magyar híresség, aki csupa jót mesélt a véletlen találkozásról.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak