Sztárok

Cate Blanchett most már örökké magán viseli a budapesti forgatása emlékét

A világhírű ausztrál színésznő Budapesten varratott magára egy tetoválást, amit egy szintén világhírű magyar tetoválóművész készített.

Cate Blanchett Budapesten forgat

Magyarországon forgatják a Borderlands című videojáték-adaptációt. A film miatt hazánkba látogatott a magyar gyökerekkel rendelkező Jamie Lee Curtis. A 62 éves színésznő édesapja, Tony Curtis magyar kivándorlók gyermekeként született, apja Mátészalkáról származott. Lee Curtis maga is ellátogatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településre, ahol apja személyes relikviáiból rendeztek be kiállítást, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek.

Jamie Lee Curtis több képet is megosztott itt tartózkodása alatt, de a kollégái is sokat posztolnak Magyarországról, Kevin Hartról például tudvalevő, hogy a Parlament környékén szeret futni, és a családja is elkísérte a forgatásra. Bár Blanchett eddig nem jelentkezett be a magyar fővárosból, most mégis kikerült róla egy kép az Instagramra.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.