Sztárok

A Trónok harca sztárja mellett a testőrei és a felesége is csak törpe!

A januári hírek szerint már Magyarországon kellene lennie, de eddig senki nem futott össze vele. Pedig messziről is könnyű kiszúrni.

Jön, vagy nem?

Az év elején röppentek fel a hírek, ő lesz az elsők egyike, aki a magyar fővárosba látogat. A Trónok harca sztárja jelenleg a nők álmainak egyik főszereplője. Jason Momoa-t azonban sem Budapesten, sem a hírekben nem láttuk felbukkanni eddig, ami Magyarországot illeti. Márpedig az ő méreteivel és különleges karakterével nehéz lenne észrevétlenül maradnia a járókelők közt. A Hawaii szígetén született 193 centiméter magas Jason már húsz évesen modellversenyt nyert, majd a filmes szakma is felfedezte magának. A legfrissebb képei mindent visznek!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.