Sztárok

Tóth Vera a válófélben lévő sógoráról: "Gáborral kapcsolatban vagyunk, meg szeretünk együtt lenni"

A jeles énekesnő - akinek a közelmúltban kötötték be a fejét - Palik László YouTube-műsorában nyilatkozott húga, Tóth Gabi válásáról.

Újra megszólalt húga válásáról

Nyáron valóságos időzített bombaként robbant a hír: 4 év házasság után elválik Tóth Gabi énekesnő és férje, Krausz Gábor sztárséf. A két hónappal ezelőtti hír azonnal felszántotta a magyar internetet, és nem csupán megszámlálhatatlanul sok felhasználói kommentet szült, de még a hazai sztárvilág krémje is megszólalt a nagy port kavart ügy kapcsán. Tóth Gabi nővére, Tóth Vera énekesnő - akinek a fejét a közelmúltban kötötték be - nemrégiben Palik László YouTube-műsorának vendége volt, és a beszélgetés során nem csupán testvére válásáról, de konkrétan arról is szót ejtett, hogy milyen kapcsolat fűzi most sógorához, Krausz Gáborhoz.

Tóth Vera - aki férjével, Pauli Zoltánnal együtt jelent meg Palikék stúdiójában - azt mondta, továbbra is tartják a kapcsolatot Krausszal, sőt közös főzős műsoruk sem szűnik meg, csak átalakul.
Kattints a további képekért!

Épphogy robbant a bomba Tóth Gabi és Krausz Gábor körül, akkor derült ki az is, hogy Tóth Vera augusztus első hétvégéjén titokban férjhez ment.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!