Sztárok

Katalin sírva vette tudomásul Vilmos döntését - a trónörökös mélyen megbántotta élete szerelmét

Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin több mint egy évtizede élnek kiegyensúlyozott házasságban, szerelmük kezdeti időszakát azonban rengeteg viharfelhő árnyékolta be.

Füstbe ment tervek

Nemrégiben napvilágot látott egy réges-régi történet, mely mindennél ékesebben bizonyítja, hogy kezdetben Vilmosék kapcsolatát sem csupán derű, nemes érzemények és szivárvány jellemezte. Az eset 2006 végén történt, az akkor már öt éve egy párt alkotó Katalin és Vilmos úgy tervezték, együtt töltik majd a karácsonyi ünnepi időszakot, II. Erzsébet királynő ünnepségén azonban csak házastársak vehettek részt. Így aztán nem tehettek mást, Vilmosék egymástól távol töltötték e meghitt napokat, ám annak érdekében, hogy mégis együtt tölthessenek némi időt, szervezni kezdtek egy újévi programot, melynek keretében Vilmos látogatást tett volna a Middleton-famíliánál. Csakhogy ez a terv is meghiúsult, méghozzá a trónörökös kegyetlen döntése miatt.

Vilmos december 26-án, azaz karácsony másnapján mondta le a közös programot, méghozzá azért, mert kételyek támadtak benne az elköteleződéssel kapcsolatban - írja Katie Nicholl, a királyi család szakértője.
Kattints a további képekért!

Szó mi szó, Meghan véleménye sokat változott az első találkozás óta, és nem feltétlen jó irányba...

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...