Őszintén vallott a párkapcsolatáról Tóth Vera: „Nem vagyok féltékeny, ha megakad a szeme valakin”

A Megasztár egykori nagy felfedezettje, Tóth Vera több mint két éve találta meg a boldogságot párja, Pauli Zoltán oldalán. A szerelmesek mindenben partnerként tekintenek a másikra és úgy érzik, egymásban megtalálták azt, amit mindig is kerestek – ám ezért sokat kellett dolgozniuk.

Mindent megbeszélnek egymással

Tóth Vera életébe egyik pillanatról a másikra toppant be a szerelem: bár Zolival már korábban is ismerték egymást, érzéseik csak később mélyültek el – azóta pedig teljes harmóniában élnek együtt. Sőt, már arra is készen állnak, hogy közös családot alapítsanak; mint azt a Femcafé nemrég megírta, az énekesnő elárulta, hogy felkészült az anyaságra. Most pedig a Best magazinnak mesélt arról, mi a jól működő kapcsolatuk titka.

Nincsenek köztünk játszmák. Mindent megbeszélünk, nem hagyunk a „szőnyeg alatt” semmit. Ha tudom, hogy neki kellemetlen egy téma, nem érdekel, megfelelő időzítéssel csak azért is beszélgetést kezdeményezek róla” – fogalmazta meg Vera, aki sok munkával elérte, hogy szerelme levetkőzze a zárkózottságát és jobban kifejezze az érzelmeit és a gondolatait. Az énekesnő szerint fontos, hogy megadják egymásnak a lehető legnagyobb teret, s úgy tűnik, valóban bevált ez a hozzáállás. Vera elmesélte, hogy nemrég elcsípett egy telefonbeszélgetést, amely megerősítette számára: valóban teljes a harmónia közöttük.

A minap hallottam, ahogy egy telefonbeszélgetés során azt mondta az egyik barátjának, hogy ő igazándiból két és fél éve szabad ember. Azóta, hogy velem van” – árulta el az egykori megasztáros. Pedig rengeteg időt töltenek együtt, hiszen a magánéleten kívül a munkában is össze vannak zárva – ennek ellenére társként működnek akkor is, ha dolgozni kell.

Olvass tovább, cikkünk folyatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2