Sztárok

Könnyen lehet, hogy életet mentett Szalai Ádám - hihetetlenül nagylelkű volt

Szalai Ádám nagylelkű adományának köszönhetően visszatért a remény család, de legfőképpen a négyéves, agydaganatos Marci szívébe.

Több millió forinttal segítette a családot

Könnyekkel a szemében mondott köszönetet annak a négyéves agydaganatos kisfiúnak az édesanyja, akinek visszaadta a reményt Szalai Ádám azzal, hogy több millió forinttal támogatta a családot.

Így fogalmazott Bárdos Adrienn a Blikknek: hála a sportolónak, ismét felcsillant a remény, hogy a kis Marci egyszer meggyógyul.

„Libabőrös leszek azonnal, ha eszembe jut, hogy Szalai Ádámék 8,5 millió forinttal támogatnak minket. Ádám végtelenül kedves volt, személyesen hívott fel minket, ő közölte a nagy hírt. Nagyon érdeklődő ember, aki szívén viseli az alapítványa által támogatottak sorsát. Kihangsúlyozta, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot, kíváncsi arra, hogyan alakul Marci kezelése” – mesélte Adrienn

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!