Ezért csúfolták régen Tóth Gabi párját, de mindenen felül tudott kerekedni

Papp Máté Bence hirtelen került a média kereszttűzébe, miután összejött Tóth Gabival. Most először ült a kamerák elé.

Arról is őszintén beszélt, hogy régen miért bélyegezték meg és csúfolták

Igazik bombahír volt tavaly, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítottak. A másik lavinát az okozta, amikor kiderült, hogy az énekesnő már a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával alkot egy párt.

Ma már minden a helyére került, mivel Tóth Gabi után Krausz Gáborra is rátalált a szerelem Mikes Anna mellett, akivel a Dancing with the Stars-ban ismerkedett meg, és meg is nyerték a showt. Furcsa véletlen, hogy mind a ketten egy táncos mellett kötöttek ki a válásuk után, ami végül békében zajlott le.

Az énekesnő párja, Papp Máté Bence ennyire még sosem nyílt meg, mint most. A galériánkban megmutatjuk, hogy miről mesélt!

Tóth Gabi még tavaly novemberben, a Sztárban Sztár leszek! egyik élő adásában vállalta fel kapcsolatát a Fricska táncosával, Papp Máté Bencével egy közös produkcióval.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.

Leadfotó: Femcafé – Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...