Sztárok

Feljelentést tesz Tóth Gabi: Hannarózát altatta, mikor a lesifotós túlment minden határon

Napok óta Tóth Gabi van a magyar sajtó és nyilvánosság reflektorfényében, azonban egy lesifotós most minden határt túllépett.

Az énekesnő megteszi a jogi lépéseket

Augusztus 9-én bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak. A magyar nyilvánosságot azóta is töretlenül foglalkoztatja az énekesnő és gyermeke édesapjának párkapcsolati válsága. Egy paparazzo azonban túllőtt a határon, Tóth Gabi feljelentést is fog tenni az ügyben.

Tóth Gabiról pár nappal a válásuk kiderülése után már lesifotók készültek új párjával, a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Lefotózták őket Jászberényben sétálgatva, de a Reddit magyar influencerekkel és hírességekkel foglalkozó fórumára egy horvátországi fotó is kikerült Papp Máté Bencéről és Tóth Gabiról.
Kattints a további képekért!

Forrás: Origo Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!