Sztárok

Fájdalmasan aktuális közös dallal jelentkezett Tóth Gabi és Pápai Joci – Hallgasd meg nálunk!

Lassan két évtizedes ismeretség fűzi össze Tóth Gabit és Pápai Jocit, akik a Menedék című szerzeményük sikerei után egy újabb lírai dallal lepték meg rajongóikat. A dalpremier után az előadók arról meséltek a Petőfi Rádióban, mi a missziójuk alkotóként.

Küldetésének tartja a zenélést Tóth Gabi és Pápai Joci

Elsőként a Petőfi Rádió hullámhosszán, a Petőfivel a reggel! című műsorban mutatkozhatott be Tóth Gabi és Pápai Joci legújabb közös dala, a Meg volt írva. A magyar népzenei hagyományokból építkező, érzelmes balladában a Tavaszi szél kezdetű népdal is helyet kapott, a mondanivalójával pedig első hallásra is a szívek mélyére hatolt.

Ha valaki azt mondja tíz nappal ezelőtt, hogy ez történik majd a világban, nem hiszem el. De hiszem azt, hogy nincsenek véletlenek és minden meg van írva. Mi, előadók közvetítői lehetünk azoknak az üzeneteknek, amelyekre éppen szüksége van az emberiségnek. Hálás vagyok az áldásért, hogy zenélhetek, hogy a dalokon keresztül érzelmeket közvetíthetek és adhatok. Pápai Jocit lassan húsz éve ismerem, mindkettőnk pályáját meghatározza ez a küldetés, amelynek beteljesítése a legnagyobb siker” – fogalmazott Tóth Gabi, aki a Petőfi Rádióban élőben, az A38 Hajóról üzent rajongóinak, új dalának rádiós premierjében. Az énekesnő azt reméli, hogy a zene felszabadító ereje sokat segíthet azoknak, akiket megpróbáltatás ért, vagy feszültséget éreznek a szomszédunkban dúló háború miatt.

Az adományokon túl a zenénkkel is igyekszünk valamennyivel jobbá tenni ezt a nehéz helyzetet. A szöveg fájdalmasan aktuális: ha félsz, jöjj, karolj belém, s majd a legszebb verset rólunk írják. Ebben minden benne van…” – tette hozzá az énekesnő, akit Pápai Joci is megerősített abban, hogy egyikőjük sem gondolta volna, hogy ilyen fájdalmasan aktuális értelmezést kap majd új daluk.

A dalt itt tudod meghallgatni:

Újabb versenyző számára ért véget a Sztárban Sztár idei szériája. Vasárnap Puskás-Dallos Bogi és Stohl András maradtak a színpadon, végül az énekesnőnek kellett búcsúznia a műsortól.

Leadfotó: instagram.com/tothgabi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle