Sztárok

Ördög Nóra kitálalt: a népszerű műsorvezető elárulta, mi volt a valódi oka annak, hogy 8 évvel ezelőtt a TV2-höz igazolt

Ördög Nóra a Péntek Esti Partizán című internetes műsorban teregette ki a szennyest – az emberek évek óta vártak arra, hogy a műsorvezető elárulja, miért hagyta ott valójában az RTL Klubot, a valódi indok pedig most ki is derült.

Erre senki sem számított

Nyolc évvel ezelőtt nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Ördög Nóra, aki az RTL Klubnál kezdte karrierjét még 2001-ben, 13 év után otthagyja a csatornát, és a konkurens TV2-höz igazol. Pedig minden nagyon szépen indult a kezdetekben: pályafutását Nóri egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként, mindeközben pedig megszerezte diplomáját is a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Első szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd ő lett a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője és szerkesztője. Nóri annyira tehetséges és sikeres volt ezekben a műsorokban, hogy egyre nagyobb produkciókat bíztak rá: a Reggeli és a Szombat esti láz című adásokat vezethette, utóbbit Stohl Andrással együtt, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató showk háziasszonya lett. 2014-ben aztán jött a nagy átigazolás, amely kissé meglepőre, kissé viharossá sikerült: senki nem értette pontosan az okokat, hogy a műsorvezetőnő miért hagyja ott a csatornát, amely sikeressé tette őt. Most, nyolc évvel később Nóri lerántotta a leplet, és elárulta a döntése mögött húzódó valódi okokat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...