Sztárok

Dallos Bogi: "Általában kételyeim vannak magammal kapcsolatban"

Újabb versenyző számára ért véget a Sztárban Sztár idei szériája. Vasárnap Puskás-Dallos Bogi és Stohl András maradtak a színpadon, végül az énekesnőnek kellett búcsúznia a műsortól.

Megvan az újabb kieső

Elképesztő átalakulásokból és fergeteges produkciókból ezúttal sem volt hiány a TV2 színpadán: vasárnap este kezdetét vette a Sztárban Sztár ötödik élő adása, melyet Zámbó Krisztián zárt a nap legjobbjaként, így ő teljes nyugalommal ülhetett le elsőként a páholyba. Versenyzőtársaihoz hasonlóan Krisztiánra, és természetesen Puskás-Dallos Bogira is nagy feladat várt, akinek legutóbb a koszovói-albán származású angol popsztárt, Dua Lipát kellett megszemélyesítenie a színpadon: a 24 éves énekesnő a tőle megszokott módon kihozta magából a maximumot a színpadon, végül azonban búcsúznia kellett az ország házibulijától. Férje, Puskás-Dallos Peti a családjával, valamint a házikedvencével közösen szorított szerelmének a tévé előtt, erről egy aranyos videót is megosztott a közösségi oldalán. Az énekesnő a Femcafe.hu-nak elárulta, hogyan érintette a kiesés, valamint azt, mik a tervei a közeljövőben.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!