5 emlékezetes pillanat, amikor Tóth Andi bebizonyította: a vérében van a tehetség

Tóth Andi piszkosul fiatalon robbant be a köztudatba, s azonnal elfoglalta méltó helyét a hazai sztárvilág legnagyobbjai között. Gyönyörű, izgalmas és ambiciózus, de ami a legfontosabb: igazi őstehetség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az elmúlt évek során bármibe is fogott, mindenben sikeres lett. Vajon mi lehet a titka?

Még csak 22 éves, de már az egész ország ismeri a nevét

Egy páratlan tehetség legyen bármilyen fiatal, idővel mindenképpen utat talál magának ahhoz, hogy egy egész országot levegyen a lábáról. Így történt ez Tóth Andi esetében is: a Nagyváradon született fiatal lány már gyerekkorában rajongott a zenéért és az éneklésért, s mindössze 15 éves volt, amikor elhatározta, hogy megvalósítja önmagát. 2014-ben felutazott Budapestre, hogy beadja a jelentkezését az X-Faktor ötödik szériájába, a döntés pedig – bármilyen félelmetesnek is tűnt kezdetben – végül sorsszerűnek bizonyult, hiszen Szikora Róbert mentorálásával megnyerte a tehetségkutatót. Innentől kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton: 2015-ben megjelent az első videóklipje Legyek én! címen, valamint szerepet kapott a Madách Színház Nyomorultak című darabjában is. Nemsokára beindult a színészi karrierje, hiszen az RTL Klub sorozatának, a Válótársaknak az egyik fontos szerepében tért vissza a képernyőre. De ez még nem minden: többek között láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban, A Nagy Duettben Rippel Feri oldalán, tavaly a Sztárban sztár színpadán, idén pedig a Mintaapák harmadik évadában és a Dancing with the Stars showműsorában.

Időközben a kamaszlányból bombázó díva lett, aki nem fél kimondani – olykor nyersnek és durvának tűnő – véleményét, és kiáll az igazáért, ha úgy érzi, jogtalanul bántják őt a kommentelők. Vulgáris kijelentései mellett azonban már a nyílt őszinteséget is megszokhattuk tőle: Andi nem rejti véka alá, hogy nehéz gyerekkora volt, ugyanis családjában mindennaposak voltak a szóváltások, sőt az sem volt ritka, hogy édesapja megverte. Az énekesnő karaktere elsőre durvának tűnhet, a 20 perc őszintén című új videósorozatunkból azonban kiderült, hogy a kemény máz alatt egy csupaszív, visszahúzódó és szeretetre vágyó lélek bújik meg – ha valaki úgy gondolná, a látszólag nagyszájú híresség élete nyitott könyv, erre a linkre kattintva szembesül a valósággal. A megpróbáltatások ellenére az énekesnő továbbra is menetel előre, építi a karrierjét és lépésről lépésre újfent bebizonyítja, hogy a vérében van a tehetség.

Következzen 5 emlékezetes alkalom, amikor percekig kerestük az állunkat Andi miatt: lapozz!

Oldalak