Sztárok

Tóth Andi nem kertelt: elárulta, mi van köztük Andrei Mangrával

Kezdetét vette a Dancing with the Stars második évada, melynek során 12 közismert ember lépett a parkettre profi, illetve feltörekvő táncosokkal – az este legszenvedélyesebb produkciója pedig kétség kívül Tóth Andi és Andrei Mangra tangója volt.

Izzot köztük a levegő

Szombat este valósággal felrobbant a TV2 stúdiója, amely 12 elképesztő koreográfiának adott otthont – korábbi cikkünkben már megmutattuk, mely párosok kápráztatják el szebbnél szebb produkciókkal a DWTS nézőit az idei szériában. A versenyzők a műsor kezdetét megelőzően már hónapokkal ezelőtt nekiálltak próbálni, s a legtöbben nulla tánctudással tornázták fel magukat félprofi szintre. Egy-két páros az első élő adás miatt kicsit túlizgulta a feladatot – ez leginkább a népszerű magyar modellen, Nagy Rékán látszódott, a zsűri jelezte is felé –, ettől függetlenül mind lelkiismeretesen felkészültek és kihozták a maximumot a produkciókból. Sajnos azonban nincs mese, valakinek mindig elsőként kell búcsúznia az ilyen műsoroktól, így a DWTS egyik párosa számára már most szombaton véget ért a verseny: az első kiesők a bordatöréssel parkettre lépő Metzker Viktória és Márki Norbert voltak. Csupán a zsűri pontozását számolva a mezőnyt toronymagasan Tóth Andi és Andrei Mangra vezette, a produkciójukról készült felvételt alább tudod megnézni:

Szenvedélyes táncukkal elkápráztattak mindenkit, az énekesnő ráadásul nem csak szexi volt, hanem kiválóan teljesített – no és persze sokaknak az is szemet szúrt, hogy szabályosan izzott a levegő Andrei és közte. Vajon ez csupán a show része vagy többről van szó, mint egy munkakapcsolat? Erre a kérdésre adta meg most a választ az énekesnő: a galériánkban megtalálod a részleteket!

Andrei Mangra – aki az első évadban Gabriela Spaniccal táncolt – már korábban is bebizonyította, micsoda őstehetséggel áldotta meg a sors, így nem csoda, hogy Tóth Andi majd’ kiugrott a bőréből, mikor megtudta: együtt hódítják meg a táncparkettet.
Kattints a további képekért!

Megható pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik szombat este látták Demcsák Zsuzsa és Suti András bécsi keringőjét a Dancing with the Stars színpadán. A népszerű műsorvezetőnél a produkció után eltört a mécses, percekig kereste a szavakat, majd a műsor után férje karjába borult és súgott valamit a fülébe – most kiderült, mi történt pontosan a stúdióban.

Leadfotó: Instagram/Andrei Mangra

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.