Sztárok

Fergeteges videó: magyar pincérekkel bulizott Rod Stewart

A 76 éves brit rocklegenda a közelmúltban tett villámlátogatást Magyarországon.

Nálunk járt Rod Stewart

Mindig örvendetes, ha Magyarország egy igazi világsztárt láthat vendégül. Ilyenkor a távolról csodált hírességek a hazai nézőközönség számára is "elérhető közelségbe" kerülnek, ráadásul egész más helyzetben láthatjuk őket, mint általában. Hiszen ők maguk is kiszakadnak a tökéletesen megkomponált, csillogó-villogó stúdiódíszletek közül, és sokszor smink nélkül, a maguk pőre egyszerűségében, "átlagemberként" tűnnek fel előttünk. Az pedig már csak hab a tortán, ha egy-egy ilyen látogatás során a hírességről még az is kiderül, hogy kifejezetten laza, közvetlen, emberszerető személyiség. A lelkes közönség mindig örvendezik, ha az adott művészt/sztárt nemcsak szakmai munkássága, de talajközeli, barátságos egyénisége miatt is szeretheti. Ha egy sztár zárkódott vagy modortalan, akkor viszont egy világ omolhat össze hűséges tisztelőiben.

Nemrégiben Magyarországra látogatott a brit rocksztár, a 76 esztendős Rod Stewart, hogy egy titkos koncertet adjon hazánkban. A legendás zenész itthoni villámlátogatása természetesen nem múlt el nyomtalanul. A különböző közösségi médiás platformokon már terjeng egy bombasztikus videó, mely meglehetősen hű képet fest arról, micsoda fergeteges bulira képes az aranytorkú énekes, ha épp vendégségbe megy!

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, hidd el, a következő videóért megéri!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.