Sztárok

Súlyos betegség miatt került ismét kórházba Törőcsik Mari - sokan imádkoznak érte

Az utóbbi időben ismét gyengélkedik a háromszoros Kossuth-díjas színésznő.

Ismét kórházban a Nemzet Színésze

Súlyos betegséggel küzd a 85 esztendős Törőcsik Mari: a háromszoros Kossuth-díjas színművésznő tüdőgyulladás miatt szorul ismét kórházi kezelésre - értesült a Blikk. A bulvárlap megemlíti, hogy ismét rengetegen aggódnak a Nemzet Színészéért. Barátai, rokonai és tisztelői egyaránt imádkoznak érte, hiszen jól tudják, egy tüdőgyulladás még az egészséges emberi szervezetet is megviseli. Törőcsik Mari azonban az utóbbi években sokszor gyengélkedett, ezért rá kivételesen nagy terhet ró a betegség. A legendás színésznő unokája, Járai Máté is nagyon aggódik. "Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz" - nyilatkozta a Jászai Mari-díjas színész. Törőcsik Marit már négy esztendővel ezelőtt, 2017-ben is tüdőgyulladás miatt kezelték. Ezúttal már a kezdeti tünetek jelentkezésekor kórházba szállították, mivel attól tartottak, hogy állapota hirtelen romlásnak indul.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.