Tombor Nelli a modellkedésről vallott: „Amikor hívtak, hogy mennem kell, egyből belázasodtam és megdagadt a mandulám”

Tombor Nelli volt Tatár Csilla Ízekre szedjük! című podcastjének legutóbbi vendége. Az egykori modell mesélt gyerekkoráról, a szakmai életéről az étkezések szempontjából, gyermekéről és férjéről, valamint kalandos utazásáról a világ egyik legjobb séfiskolájában.

„Alacsony és túl sportos voltam a kifutóhoz”

Tombor Nelli és férje a hosszú, külföldön töltött évek után nemrég költöztek haza. Másfél éve megszületett a kislányuk, akit nagyon tudatosan nevelnek. Beletartozik ebbe a gyermekük étkeztetése is: a korábbi modell odafigyel arra, hogy mit tesz a lánya elé, ráadásul az utóbbi időben Lujza betegeskedése miatt még nagyobb fókuszt helyez az egészséges étkezésre. „Sajnos jött többször egy kórházi időszak Lujzival, amikor rengeteget kellett volna innia, az első pár napban pedig nem is nagyon evett. Eddig négyszer feküdtünk bent, és az ötödik alkalommal volt egy műtét is. Az embert ez megtanítja arra, hogy rugalmasabb legyen. Amikor már sokadszorra voltunk kórházban, úgy voltam vele, hogy mindegy, hogy mit, de igyon és egyen” – emlékezett vissza Tombor Nelli, aki napi 4-6 alkalommal ad gyümölcsöt és zöldséget a lányának, hiszen nagyon fontos számára a változatos étkeztetés. A ma már privát séfként tevékenykedő Nelli hosszan beszélt a gyerekkoráról, a családi ebédekről és vacsorákról, valamint ódákat zengett szabolcsi nagymamája szilvalekvárjáról is. Erre az időszakra datálja, hogy elkezdte érdekelni a főzés és a sütés – mindössze 10 éves volt, amikor kollégiumba költözött, az otthon töltött idő alatt pedig gyakran készített süteményeket, amelyeket visszatérve megettek a szobatársaival. Galériánkban olvashatod a beszélgetés további izgalmas részleteit!

Tatár Csilla kíváncsi volt rá, hogy mennyire befolyásolta annak idején, ha egy-egy munka miatt fogynia kellett, ám Nelli úgy emlékszik vissza, hogy bár volt ilyen kérés, ő sosem volt képes „répát enni egy héten keresztül” csak azért, hogy vékonyabb legyen. „Más volt az elvárás a világ különböző tájain a modellek alakjával szemben, de fontos leszögezni, hogy én nem kifutó modell voltam, inkább reklámfotózásokon vettem részt. Megkaptam, hogy túl alacsony és sportos vagyok a kifutóhoz” – árulta el Nelli.
Kattints a további képekért!

Lola Rose Sheen nővérével, Samivel ellentétben sokkal inkább egy visszahúzódó lány, aki nem sok fotót oszt meg követőivel a közösségi média oldalain, erotikus portálokra pedig pláne nem áll szándékában regisztrálni.

Leadfotó: Ízekre szedjük!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Egészség
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek manapság mindenütt jelen vannak, és gyakran ezek jelentik a legolcsóbb bevásárlási lehetőségeket. De belegondoltál már valaha, hogy vajon milyen hatással lehetnek a...
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.