Sztárok

50 évre ragadt szeretői státuszba a legendás színésznő: hiába rajongtak érte férfiak milliói, neki csak a másodhegedűs szerep jutott

Catherine Deneuve nevét az egész világon ismerik, hűvös szépségével, híres eleganciájával pedig fiatal kora óta lenyűgöz mindenkit. S noha mindig is a lábai előtt hevertek a férfiak, sosem találta meg az igazit.

A tartós kapcsolat nem az ő műfaja

Catherine Deneuve kétszeres César-díjas és Európai Filmdíjas színésznő már karrierje csúcspontján igazi nemzeti ikonnak számított – elég arra gondolnunk, hogy nemcsak a világhírű divattervező, Yves Saint Laurent múzsája volt, de egy időben róla mintázták a francia köztársaságot szimbolizáló nőalakot, Marianne-t is. Tehetségével és szépségével milliókat bolondított magába, így nem csoda, hogy fénykorában rengetegen foglalkoztak változatos, kalandos szerelmi életével. Nem túlzás azt állítani, hogy a szexszimbólum nagy kanállal falta az életet: jó pár híres férfival kerül közelebbi viszonyba, köztük hollywoodi sztárokkal és híres rendezőkkel is, ám ennek ellenére sosem talált rá az igazi, örök boldogságra – sőt, valójában hosszú évtizedekre benne ragadt a szeretői státuszban. Részletek a galériában!

Catherine Deneuve magánélete nem alakult túl sikeresen. Két gyermeke született: a 60 éves Christian a rendező Roger Vadimtól, az 51 éves Chiara pedig olasz színészkollégájától, Marcello Mastroiannitól. Bár férjhez egyikükhöz sem ment, mindkettőjükkel évekig élt együtt.
Kattints a további képekért!

Ő is színésznőként dolgozik, híres édesanyja mosolyát örökölte.

Leadfotó: REPORTERS ASSOCIES/Gamma-Rapho via Getty Image
Forrás: Story

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!