Tolvai Reni ismét sokkolta követőit: olyan merész fotót készített magáról az énekesnő, amilyet még soha

A villantás sosem állt távol a Megasztár egykori üdvöskéjétől, de most szinte teljesen közszemlére tette bájait. Vajon ez már tényleg túl sok vagy még épp ízléses?

Kimaxolja a szexizést

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Tolvai Reni az a hazai híresség, aki számos dögös kép után még mindig meg tudja lepni rajongóit: az énekesnő rengeteg pluszkilótól szabadult meg az évek során, amire büszke is, így rendre megmutatja, amilye van, hiszen igencsak büszke nőiességére. Reni önbizalma tehát az egekben, ami nem is csoda, hiszen Instagram-követői olyan bókokkal árasztják őt el bejegyzései alatt, amelyek minden nőnek jólesnének. A sminkelésben is tehetséges zenész most nem csupán villantott, hanem szinte mindent meg is mutatott kebleiből, hiszen egy olyan kivágott felsőben fotózkodott, ami épphogy eltakarja azokat a részeket, amik miatt talán a közösségi platform le is tiltaná az énekesnő profilját. Galériánkban mutatjuk a legfrissebb képet, ami alatt aztán tényleg özönlenek a dicsérő szavak, ám akad köztük olyan komment is, amely inkább kritikával illeti Reni „magamutogatását”.

Ez volt az a fotó, amellyel Reni pár héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet: akkor nem kebleit, hanem fedetlen fenekét kapta lencsevégre a kamera, az eredmény pedig magáért beszél, így nem csoda, hogy a rajongóknak teljesen elállt a szavuk, és egyenesen istennőnek nevezték az énekesnőt.
Kattints a további képekért!

A Belmondo zenekar frontemberét a mai napig megviseli az, ami tizenévesen történt vele.

Leadfotó: Instagram/tolvaireni

Oldalak