Sztárok

Tolvai Reni sokkolta követőit: melltartó nélküli fotót posztolt az énekesnő, rajongói nem győzik dicsérni formás idomait

Tolvai Reni élvezi a nyarat és a jó időt, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az énekesnő szexibbnél szexibb képeket oszt meg magáról közösségi oldalain – a Megasztár egykori üdvöskéje most egy melltartó nélküli fotóval dobta fel követői vasárnapját.

Megvesznek érte a férfiak

Tolvai Reni Kállay-Saunders Andrással történő szakítása óta teljesen kivirult: az énekesnő külseje óriási átalakuláson ment át, amit rendszerint büszkén meg is mutat közösségi oldalain, ezen pedig abszolút nem is csodálkozunk. Reni rendszeresen edz, ennek pedig meg is lett az eredménye: egy olyan bombaalakot rakott össze magának, amivel leveszi a férfiakat a lábáról, a nők pedig nem győznek irigykedni rá. Az énekesnő tehát szexibb mint valaha, ezt pedig ki is élvezi: fürdőruhában pózol, alkalomadtán pedig alig takarja valami formás idomait. Legutóbb a Megasztár egykori versenyzője egy melltartó nélküli fotót töltött fel Instagram-oldalára, a képnek pedig természetesen ezúttal is nagy sikere lett. Galériánkban mutatjuk!

Tolvai Reni soha nem a szégyenlősségéről volt híres, ezt pedig követőit nem is bánják: az aranytorkú énekesnő nem csupán remek dalokkal, de szexi fotókkal is rendszeresen megörvendezteti rajongóit.
Kattints a további képekért!

Még idén megjelenhet Harry önéletrajzi könyve, melynek előkészületeit a legnagyobb titok övezi: senki sem tudja pontosan, hogy a herceg mikor adja ki a kötetet, arról pedig a palota bánatára pláne nem áll rendelkezésre információ, hogy mit tartalmaz majd az írás, és milyen mocskos titkokról hull majd le a lepel.

Leadfotó: Instagram/tolvaireni

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.