Titkos fotózás Budapesten! - A hollywoodi színésznő nálunk készítette 2015-ös naptárját

A neves italmárka Eva Green hollywoodi színésznőt választotta a 2015-ös Campari Naptár arcának. A lenyűgöző, francia származású színésznőé lett a főszerep a ‘Mythology Mixology’ címet viselő, legendássá vált Campari Naptárban, amelyet az ital páratlanul színes múltjának, valamint a tizenkét, immáron klasszikusnak számító Campari-koktélt övező történetnek szenteltek. Az Eva által dedikált naptárat most akár meg is nyerheted! (x)

Legendák nyomában

Eva Green, a világszerte ismert híresség jelenleg a májusban indult Penny Dreadful televíziós sorozatban játszik főszerepet, augusztusban pedig a Sin City előzményfilmjében, a Sin City: A Dame to Kill for szuperprodukcióban láthattuk. Eva a Campari Naptár arcaként olyan stílusos és szenvedélyes színésznők nyomában jár, mint Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, Penelope Cruz vagy Uma Thurman.

Időtlen értékek

Az ikonikus Naptár borítóján látható, lélegzetelállítóan gyönyörű színésznő a Campari időkereke előtt egy csodálatos vörös ruhában lebeg. A kerék a Campari gazdag és színes múltjának kiemelkedően fontos napjait szimbolizálja, melyeken a legkedveltebb és a legtöbb történetet mesélő koktélreceptek születtek. Míg ezek az érdekességek átvezetnek bennünket a Campari napjainkig tartó, több mint 150 éves történelmén, a kollekció modern és előremutató is, hogy az ital kedvelői előtt feltárja annak időtlenségét, és a benne rejlő lehetőségeket.

Eva Green szépséges és vonzó lénye képzeletbeli felfedezőútra csábítja a rajongókat, mely során a káprázatos hősnő végigkalauzol bennünket a klasszikus márkatörténet kortárs újraértelmezésén, s közben a máig népszerű koktélok receptjeit is megismerhetjük.

Ha kíváncsi vagy, miket mesélt Eva a fotózásról, kattints tovább!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!