Sztárok

Meghan Markle apja ismét kiteregette a családi szennyest: szerinte hibát követett el a hercegi pár

Thomas és lánya, Meghan Markle kapcsolata évekkel ezelőtt megromlott, miután a férfi többször is titkokat és magánjellegű dolgokat árult el lányáról a sajtónak, sőt, egyszer még fotókat is eladott magáról a paparazziknak, ahogyan készülődött a hercegi menyegzőre. Emellett a hercegné apja nem fél bírálni a királyi családot sem: Harryt többször is kellemetlen helyzetben tüntette fel az újságok hasábjain, ám most épp ő okította ki vejét és lányát arról, miért nem volt helyes, amit a pár az Oprah Winfrey interjúban művelt a két családdal.

Hol az igazság?

Meghan Markle apja köztudottan híres arról, hogy mióta lánya Harry herceggel kezdett randevúzni, szereti nyilvánosan is kifejteni a véleményét arról, hogy Meghan mennyire rosszul és igazságtalanul bánt és bánik vele. Thomas Markle többször is pénzt fogadott el azért cserébe, hogy kiteregesse a szennyest a hercegi pár életével kapcsolatban, most pedig ismét egy interjúban fejtette ki véleményét. Thomas a 60 Minutes Australia című műsorban beszélt arról, hogy szerinte mennyire helytelen az, hogy otthagyták a királyi családot, és kibújtak a kötelezettségek alól a békésebb élet reményében, ezáltal pedig hátat fordítottak nemcsak az uralkodónak, hanem a népnek is. Meghan apja úgy gondolja, lánya pontosan tudta, mivel jár együtt az, ha bekerül a királyi családba, ám ő mégis megfutamodott, és magával vitte a herceget is, akit emiatt teljesen összeugrasztott családjával. Bár nem ez az első eset, hogy Thomas lányát hibáztatja valamiért, most olyan ítélkező és erős szavak hangoztak el szájából, amelyek eddig még soha…

Thomas Markle a műsorban többek között elővette Oprah Winfreyt is, aki szerinte arra használta Harryt és Meghant, hogy népszerűsítse új televíziós vállalkozásait. Élesen kritizálta a műsorvezetőt, sőt mi több, egy kézzel írt levelet is eljuttatott Oprahnak, amelyben leírta, hogy szeretné a saját szemszögéből is elmesélni lányával való kapcsolatát, és reagálni a műsorban elhangzott vádakra. Meghan apja a levelet saját maga vitte a Winfrey-házhoz, és a biztonsági személyzetet kérte meg arra, hogy adja át Oprahnak az irományt. Ez azonban még nem minden…
Kattints a további képekért!

Az éppen ma 52 éves Steffi Graf és Andre Agassi kapcsolata döcögősen indult, végül azonban igazi álomházasság lett az övék: a két profi teniszezőt nemcsak szenvedélyük, de egymás iránt érzett múlhatatlan szerelmük is összekapcsolja, immár 20 éve. Nem volt azonban ez mindig így: Agassinak évekig tartott, mire Steffi igent mondott a randevúra, a teniszezőnő pedig nem akárkit utasított maga mögé.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!