Nem ez volt az első eset: őrült rajongó próbált meg betörni a híres énekesnő otthonába

A férfit a rendőrség a betörési kísérlete után őrizetbe vette, ahol mint kiderült, már több távoltartási végzés is érvényben van ellene.

Megszállott zaklatók

A világsztárok élete nem egyszerű: azzal, hogy több millióan ismerik őket, folyamatos veszélynek teszik ki magukat, hiszen a rengeteg szeretet mellett, amit nap mint nap kapnak, meg kell küzdeniük utálóikkal, valamint azokkal a paparazzikkal és zaklatókkal is, akik megpróbálnak életükre törni. Több hírességet is kiraboltak, megfenyegettek már az elmúlt években, legyen szó hazai vagy épp külföldi csillagról. Az eddigi legfelkapottabb itthoni eset talán Pásztor Anna zaklatása volt, akit egy férfi hónapokon keresztül bombázott üzenetekkel a közösségi oldalakon, míg végül odáig merészkedett, hogy késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies egyik koncertjére. A külföldi celebeknél az ehhez hasonló ügyek sajnos mindennaposak: Taylor Swiftet eddig sem kerülték el a megszállott rajongók, és most ismét ő volt a célpontja egy betörőnek.

A hétvégén egy 52 éves férfi, Hanks Johnson megpróbált betörni a tízszeres Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift New York-i otthonában – szerencsére valaki észrevette és jelentette az esetet, így helyi idő szerint este fél kilenckor őrizetbe vették a betolakodót.
Kattints a további képekért!

A választással Erzsébet királynő és Fülöp herceg előtt is tisztelegnének.

Leadfotó: 123rf

Oldalak