Véletlenül lett műsorvezető Tatár Csilla utódja - Ismert színésznő veszi át a helyét a műsorban

A múlt hónapban derült ki, hogy nem Tatár Csilla lesz augusztus végétől a Magyarország, szeretlek! háziasszonya, a köztévé egyik legnépszerűbb műsorában valaki más veszi át a helyét. Cikkünkből kiderül, kire esett a csatorna választása!

Kraszkó Zita váltja Tatár Csillát

Júliusban derült ki, hogy Tatár Csilla nem vállalja a Magyarország, szeretlek! augusztusban induló szériáját, mert szeretne több időt tölteni kisfiával, a 9 hónapos Milán Rubennel. A köztévé azonnal elkezdte keresni utódját, aki Harsányi Levente mellett tűnhet majd fel a műsorban, mint csapatkapitány.

Választásuk végül a 36 éves Kraszkó Zitára esett, akit a tévénézők korábban láthattak már a Hactionben, a Polygamiban, illetve a Duke of Burgundy című filmben is. A színház világa sem idegen tőle, sőt. Játszott a Krétakörben, tagja volt a Grund Improvizációs Színháznak. Trénerként segítette a Beugró és a Dumaszínház sztárjait is. Két éve megalapította a Hepp! színházat, melynek trénere, színésze és rendezője. Tavaly ő volt a Balatoni Nyár egyik műsorvezetője, ezt a munkát azonban csupán a véletlennek köszönhette.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/tatarcsilla; MTVA

Oldalak

  • 1
  • 2