Sztárok

"Túl szép vagy, elvonod az operatőr munkájáról a figyelmet" - elképesztő, miért rúgták ki Tatár Csillát a kultikus magyar tévéműsorból

A televíziós nemrég D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának vendége volt. A beszélgetés során szakmai múltjának több érdekes epizódjára is kitért, de szót ejtett volt férjéről, Gönczi Gáborról is.

Távoznia kellett a Dáridóból

Nemrégiben D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában vendégeskedett Tatár Csilla. A televíziós a beszélgetés során szakmai múltjának több érdekes epizódjára is kitért. Talán kevesen tudják, de Tatár annak idején a kilencvenes évek egyik legellentmondásosabb megítélésű, de vitathatatlanul kultikus tévéműsorában, a Dáridó címűben is dolgozott. Hogy pontosan miért is kellett távoznia a Galambos Lajos nevével fémjelzett produkcióból? Lapozz tovább, azonnal eláruljuk!

„Az volt a mondat, amit megüzentek, hogy »túl szép vagy, elvonod az operatőr munkájáról a figyelmet« - árulta el D. Tóth Krisztának Tatár, aki másnap már állástalan volt: kirúgták a Dáridóból.
Kattints a további képekért!

Tabáni István 2009-ben nyerte meg a Csillag születik című tehetségkutató műsort, s bár azonnal óriási népszerűségre tett szert, hamarosan teljesen eltűnt a reflektorfényből.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.