Sztárok

Szulák Andrea meglepő titkot árult el Frei Tamásról: több van köztük, mint gondolnánk

Úgy tűnik, ami Las Vegasban történik, az nem mindig marad ott.

Szulák Andrea titka

Szulák Andrea hatalmas népszerűségnek örvend hazánkban, így nem meglepő, ha sokan kíváncsiak a magánéletére. Bár a színésznő sosem teregeti ki élete történéseit, néha kivételt tesz és enged egy kis bepillantást a mindennapjaiba. Mint ismert, egykori párjától, Gyarmati Gábortól 2007-ben született meg a gyermeke, ám a szülők kapcsolata végül 2015-ben zátonyra futott, a férfi pedig nemrég Palik László volt párja, Marsi Anikó mellett találta meg a boldogságot. Azt azonban sokáig nem lehetett tudni, vajon mi a helyzet szerelmi fronton a műsorvezetőnél, nemrég viszont elárulta: már nincs egyedül. De ez még nem minden! Bár idáig mindenki úgy tudta, hogy Andi soha nem állt oltár elé, a Story magazinból kiderült, hogy a színésznő a 2000-es évek elején bizony fogadalmat tett és nem is akárkinek. Frei Tamás lett a választottja és a menyegzőről papírjuk is van. Részletek a galériában!

Két évtizeddel ezelőtti időszakról osztott meg egy elképesztő titkot Szulák Andrea, amikor történetesen nem mással, mint Frei Tamással járta a világot egy televíziós műsor kedvéért.
Kattints a további képekért!

A két színésznő több ízben is együtt játszott a világot jelentő deszkákon, s a Kossuth-díjas Udvaros Dorottya most felidézte, milyen élményt is jelentett idősebb kolléganőjével dolgozni.

Leadfotó: Instagram/szulakandrea_official

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.