Sztárok

Szétesett az arcuk! Sztárok, akik felismerhetetlenné plasztikáztatták magukat – Galéria

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akikért egykor egész Hollywood rajongott, ők azonban mégsem találták elég jónak magukat, s mostanra valóságos szörnyekké operáltatták magukat.

Átestek a ló túloldalára

A hírességek életében a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik, néhány sztár azonban tovább megy a hagyományos szépségápolási rutinoknál, és plasztikai beavatkozások segítségével radikálisan megváltoztatja kinézetét. Ezek a celebritások gyakran hatalmas változásokon mennek keresztül, hogy elérjék a számukra tökéletesnek ítélt külsőt. Galériánkban olyan hírességeket mutatunk, akik a plasztikai sebészet által mostanra teljesen felismerhetetlenné váltak:

Priscilla Presley Elvis Presley exfelesége is túl messzire ment, az egykor gyönyörű Priscilla ma már szörnyen fest.
Kattints a további képekért!

A nyolcvanas években még a lábai előtt hevert az egész világ, mára viszont megrémíti az embereket a 71 éves Bonnie Tyler külseje.

Leadfotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...