Sztárok

Büszkén vállalják, hogy ők így is boldogok: sztárok, akik nyitott házasságban élnek

Van recept a boldog házasságra? Több híresség úgy gondolja, az egyértelmű válasz a nyitott házasság a kérdésre.

Szerintük nem bűn a hűtlenség

Manapság egyre vitatottabb kérdésnek számít a monogámia intézménye, sokan ugyanis azt vallják: az őszinte, boldog házasság titka nem a testi hűségen alapszik. A nyitott kapcsolatban élők szerint csak még közelebb hozza egymáshoz a feleket, ha lazítanak a szabályokon és a házasságra nem börtönként, hanem szabadságként tekintenek. Ezzel szemben azok, akik mélyen hisznek a monogámiában, el sem tudják képzelni, hogy a párjuk valaki más ágyában keresse az örömöt, még akkor sem, ha csak a testi szükségletek kielégítéséről van szó. Erre a kérdésre valójában nincs egyetlen igazi jó válasz, hiszen mindenki saját maga tudja a legjobban, mi teszi őt és a párját boldoggá – mindenesetre van néhány világsztár, akik kertelés nélkül vállalják, hogy ők bizony csak a nyitott házasságban hisznek. Íme:

Will Smith és Jada Pinkett Smith már 1997 óta házasok, éppen ezért robbant bombaként a hír, mikor kiderült, hogy az asszony pár évvel ezelőtt viszonyt folytatott egy fiatal rapperrel, August Alsinával, aki azt állította, a színész beleegyezett a kapcsolatukba. Mint kiderült, a fiatal srác nem csak a saját és Jada bőrét akarta ezzel menteni, hanem Smith valóban tudott a dologról és áldását adta rá – sőt, a világsztár elárulta, hogy ő maga sokáig nem hitt a nyitott házasságban, ám feleségével rengeteget beszélgettek és mostanra rájöttek, hogy nem csak a monogámia az egyetlen út.
Kattints a további képekért!

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.